Hiburan

Lagi Hits! Lirik Lagu Runtah – Doel Sumbang

60
×

Lagi Hits! Lirik Lagu Runtah – Doel Sumbang

Sebarkan artikel ini
Lirih Lagu Runtah - Doel Sumbang/istimewa

PROGRES BENTENG– Berikut Lirih Lagu Runtah yang di ciptakan Doel Sumbang:

(IMP ID, gaskeun)

Panonna alus, irung alus, biwir alus
Ditempo ti hareup, ti gigir, mani mulus
Ngan hanjakal pisan, kalakuan siga sétan
Gunta-ganti jalu, teu sirikna unggal minggu

  • Naha kunaon nu geulis loba nu bangor?
  • Naha kunaon nu bangor loba nu geulis?
  • Siganamah ngarasa asa aing hadé rupa
  • Bisa payu ka sasaha, tungtungna jadi cilaka (IMP ID)

Kulit kelir, konéng cangkang cau
Huntuna bodas tipung tarigu
Biwir beureum, beureum jawér hayam
Panon coklat kopi susu

  • Ngan naha atuh bet dimumurah?
  • Géblég, hirup daék jadi runtah
  • Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
  • Komo jeung poho dibaju

(IMP ID)

Ji, wa, lu, pat

  • Panonna alus, irung alus, biwir alus
  • Ditempo ti hareup, ti gigir, mani mulus
  • Ngan hanjakal pisan, kalakuan siga sétan
  • Gunta-ganti jalu, teu sirikna unggal minggu

Naha kunaon nu geulis loba nu bangor?
Naha kunaon nu bangor loba nu geulis?
Siganamah ngarasa asa aing hadé rupa
Bisa payu ka sasaha, tungtungna jadi cilaka

  • Kulit kelir, konéng cangkang cau
  • Huntuna bodas tipung tarigu
  • Biwir beureum, beureum jawér hayam
  • Panon coklat kopi susu

Ngan naha atuh bet dimumurah?
Géblég, hirup daék jadi runtah
Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
Komo jeung poho dibaju

  • Kulit kelir, konéng cangkang cau
  • Huntuna bodas tipung tarigu
  • Biwir beureum, beureum jawér hayam
  • Panon coklat kopi susu

Ngan naha atuh bet dimumurah?
Géblég, hirup daék jadi runtah
Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
Komo jeung poho dibaju

Sumber: Musixmatch

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *